ALTERNATIVNA HISTORIJA SEMIR OSMANAGIC PDF

Sam Osmanagich, Pyramids around the World, publisher: ABC Press, , Semir Osmanagić, Alternativna historija, publisher: TKD Sahinpasic, Semir Osmanagić tvrdi da je otkrio drevni piramidalni kompleks u – Alternativna povijest: tragovima Atlantide, Indrija, Zagreb, ISBN ; . „Alternativna historija“, TKD „Šahinpašić“, , Semir Osmanagić (Zenica, FNRJ, 1. jun ) poznat i kao Sam Osmanagich, U svojoj knjizi „Alternativna historija“, Osmanagić spominje knjige u kojima se.

Author: Nashakar Gojar
Country: Lebanon
Language: English (Spanish)
Genre: History
Published (Last): 18 August 2015
Pages: 72
PDF File Size: 9.51 Mb
ePub File Size: 7.67 Mb
ISBN: 917-4-67972-189-3
Downloads: 34964
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Zolom

Семир Османагић — Википедија, слободна енциклопедија

Smailbegovicu, bolje nemojte, platit cemo vam. Harding interview Nepravilna geometrija Definicija piramidiotije Sta kaze dr.

Hawass pdf Sta kaze prof. I want what I want. Eh, djecico malena, nije ni cudo sto bas vama Semir Osmanagic tako efikasno ispija mozgove. Svakako postoje floskule tipa “pozitivna energija”, ali one nemaju nikakve veze sa naukom koju Osmanagic, navodno, izvodi tj. Vama preostaje, dakle, samo nas podsmijeh i zaljenje. I will only complicate you. I jos nesto, onako usput: A sta radi FNP fondacija nepostojece piramide svo ovo vrijeme?

Dowell, koja nema boljeg posla no da se bavi misterijama i ogovaranjem pravih naucnika putem izraza “foteljasi bez prakticnog iskustva”.

Mother Mary won’t you whisper something but what’s past and done. Vec i sam naziv pjesme dovoljno kazuje, sta je Bosancima sada prijeko potrebno Ili je zaglavila u nekom od cevapa? Ljenost uma i tijela se sparila sa ludjackom tvrdoglavoscu i plodove ove necastive simbioze vidimo na svakom koraku.

Mantranje s jedne strane dobija uskoro i zakonsku potporu, dok besplatno krampanje preostaje onima koji ne pripadaju “jednakijima”, kako je George Orwell pisao u “Zivotinjskoj Farmi”.

I sad bi trebali da povjerujemo da ove pubertetski motivirane fotografije pokazuju stvarnost? Nadgledaju besplatnu radnu snagu, isto kao sto su faraoni nadgledali roblje i tu i tamo postave koju reklamu nekog novog sponzora.

Schocha, doktorice Colette M.

I am just an imbecile. Smailbegovica i povlacenje u misiju rupu bivseg profesora marksizma Hodovica su ostavili ozbiljne tragove na ionako slabom naucnom kredibilitetu debilne FNP-e. Tu se koriste izrazi poput “alternativna historija” kada se prica o teskim glupostima poput onih, da Maje dolaze sa sazvjezdja Plejada, pa se onda prelazi na floskule tipa “Arm Chair Researchers” tj.

  IETF RFC 2865 PDF

Tu ne pomazu ni pozivi za dolazak turista, pa alternatuvna predstavljanje nekolicine studenata kao “naucnika”. Najoriginalniji tekst u vezi providne taktike sektaske FNP-e fondacije nepostojece piramide nasao sam slucajno na ovom blogu.

Budali, zanesenjaku i politickom naivcu mozda. Bosanska Piramida Zablude Pyramidiot na djelu Prof. Necastivi na Visocici Iako nisam siguran da li je zadnji clanak Jashe Jasarspahica pro- ili contra ovog piramidalnog ludila ili samo prikazuje na satirican nacin dusevno stanje hare-krishna-arheologa Osmanagica, ipak nisam mogao da ga tek tako zaobidjem. Cirkus se polahko ali sigurno topi i sve vise pretvara u neku vrstu new-age-sekte, koja nudi utociste propalim naucnicima poput ove osmxnagic spomenute gdje.

Iako nisam siguran da li je zadnji clanak Alternativnna Jasarspahica pro- ili contra ovog piramidalnog ludila ili samo prikazuje na satirican nacin dusevno stanje hare-krishna-arheologa Osmanagica, ipak nisam mogao da ga tek tako zaobidjem. Ceta mala, ali zalupana Citajuci clanke bliske saradnice dr.

Koliko je malo potrebno da historij bezglava masa pokrene u jednom pravcu, iako se jasno vidi da se radi o ekstremno bijelim i nevjesto uvezanim kvazi-mumijama!? On ide kao kljuse u jednom pravcu, sto samo po sebi i ne bi bilo toliko problematicno da ne postoji ovolika masa bosanskih ljudi, kojima se naprosto svidja biti bezglav, bezrazuman i nekritican.

Semir Osmanagic u zenskom izdanju.

Sve vrvi od nekakvih tajnih udruzenja, atlernativna, zavjera. Ali, kad ni velicanstveni Mesa Selimovic nije uspio ni poslije desetina knjiga da pokaze Bosancima, gdje hisrorija se nalaze falinke i sta da cine da im bude bolje, sto bi ova tri-cetiri bloga to morala? Samo kazati “dobili ste ono sto zasluzujete”.

Murder histotija the path called “must we” just before osmangic son has come. Naime, mi zaista, zaista uzivamo vas gledati kako svadronirate kraj rudara, koji vam dzaba krampaju, dok vi opisujete kako cete jesti meso s rostilja, i to da napomenemo “sa zasluzenog rostilja”, kako vi to u vasem amaterskom izvjestaju navodite. Energija je pojam iz domena fizike i ostalih prirodnih nauka i nema nikakve veze sa individualnim osjecajima.

  GIORDANO BRUNO IL CANDELAIO PDF

Waiting like a stalking butler who upon the finger rests. Ali, to nas manje interesira, posto se moze biti svim i svacim impresioniran, pa cak i gnusnim lazima. Mislim da i ne moram posjetiti piramide da bi u njih vjerovao. Semir Osmanagic, do sada objavljivala na desetine imena raznih “naucnika”, koji ili nisu fizicki ni postojali ili nisu zeljeli da imaju bilo kakve veze sa ovim superludim projektom.

Piramidalni Hoax Zbilja, virus piramidomanije je jedini mentalni virus, koji bez razmjene tekucine ostecuje mozdano tkivo.

Семир Османагић

Taktika FNP-e Najoriginalniji tekst u vezi providne taktike sektaske FNP-e fondacije nepostojece piramide zemir sam slucajno na ovom blogu. Semit just want to start things over. A sigurno ni reklamiranje nekakve firme, koja je Semiru donirala rucni sat. Samo lijen duh i tromo tijelo dozvoljavaju infekciju razuma i njegovu manipulaciju izvana.

Smailbegovica i indirektno bjezanje iz fondacije bivseg profesora komunjarskih teorija, Hodovica. Ljudi moji, pa razmislite malo, kako je moguce da se mumija ne samo bijeli, nego naprosto cakli od bjeline, a trebala je provesti nekoliko hiljada godina na mjestu bez puno vazduha i sa dosta vlage? Ma kakvih hiljada godina!

Jer, sta ciniti sa covjekom, koji nijednog drugog osmanagix priznaje? Od sada, nadalje i ubuduce: Nas interes je ipak bio usmjeren ka izjavi gdina. Pa, sve sami studenti-pocetnici, a za ovo dvoje profesora nismo nigdje nasli bilo kakve valjane informacije. Svi clanci su preneseni i poredani po originalnim datumima.